A Menorca Som Refugiats

Moguts per la caritat cristiana i davant l’horror que estan passant les persones refugiades, els grups de joves de 2n de confirmació de la Parròquia de Sant Antoni Mª Claret s’han encoratjat a organitzar un festival benèfic que tindrà lloc el proper 4 de novembre a la Sala Multifuncional de Ciutadella per tal de conscienciar a la societat menorquina i recaptar doblers pels camps de refugiats de l’illa de Quíos. A aquesta iniciativa, que porta per lema “A Menorca Som Refugiats”, s’hi conviden tots els grups cristians, entitats cíviques o persones a títol individual a ajudar a fer-la realitat. La darrera reunió es va fer el passat 31 de maig a la mencionada parròquia.

somrefugiats-0

Anuncios

One response to “A Menorca Som Refugiats

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s