Reunió amb Miquel Àngel Maria Ballester. Conseller de Cultura i Educació.

El passat 29 de juny, vam comptar amb l’ajuda del conseller de Cultrua i Educació, Miquel Àngel Maria Ballester.

Durant la reunió es van posar bastants de temes sobre la taula. Un d’aquests va ser la incorporació al programa Salut Jove del consell insular, una xerrada per part d’un volunari de “l’ONG Proactiva Open Arms”.

Per altra banda, el conseller va oferir les dependències del consell insular per a poder tenir els fulls de firmes del manifest A Menorca Som Refugiats i, a més, va dir que ho faria extensiu a tots els ajuntaments de l’illa. Un cop acabat el plaç de recollida, es va compromatre a portar-les a Madrid.

També va oferir fer-ho visible a la fira del llibre en català, la qual tindrà lloc el 4 de novembre, coincidint amb el cap de setmana que s’organitza el festival de “A Menorca Som Refugiats”.

Anuncios