Trobada amb els directors artístics i els col·laboradors del festival

 

 dav
El passat dijous 20 de juliol va tenir lloc la primera reunió amb els directors artístics del festival previst el 4 de novembre, Damià Bosch i Mari Genestar,  i a la qual van assistir alguns dels artistes que hi actuaran, els tècnics de so, imatge i publicitat, i els promotors de tot el projecte “A Menorca Som Refugiats”.
La trobada va consistir en una primera exposició del guió que estan elaborant en Damià i na Mari, i un intercanvi de les diferents motivacions que cadascú va experimentar en acceptar la participació al festival.
Compartir experiències i sentiments va ser un moment molt emotiu on va quedar de manifest que els principals protagonistes del festival han de ser els refugiats. I que els artistes ofereixen les seves veus, danses, melodies… per tal de commoure el públic assistent i alhora aconseguir una bona recaptació que ajudi a fer més dignes les condicions de vida dels camps de refugiats.

Després de recollir les propostes i opinions dels assistents, acordar diferents aspectes organitzatius i logístics, ens vam acomiadar fins la propera reunió il·lusionats i amb la certesa que el festival ja està essent un èxit.

 dav
Anuncios