A Menorca som refugiats se’n va de platja!

El passat diumenge 24 de setembre “A Menorca som refugiats” va muntar la seva paradeta de recollida de signatures del manifest i venda de camisetes, ferratines i xapes, a la platja de Son Xoriguer de Ciutadella.

Els platjals va ser el punt d’arribada de la Swim in Menorca Macarella-Son Xoriguer, prova de natació organitzada per Menorca Channel Swimming Association en la qual van participar un centenar de nedadors amb un recorregut de 10 km.

Va ser un matí molt assolellat on els banyistes, espectadors i participants van omplir la platja en un ambient molt festiu.

Com podeu veure la paradeta feia molt de goig enmig de la platja, damunt l’arena. Hi va haver molts de banyistes nacionals i de l’estranger que es van interessar per la causa dels refugiats.

Anuncios