El Festival 4 de novembre

Des de que es va constituir A MENORCA SOM REFUGIATS s’han anat realitzat alguns tallers participatius i reunions per organitzar un concert-festival el proper 4 de novembre a la sala multifuncional de Ciutadella.

Aquest festival no només serà per recaptar diners sinó que vol donar a conèixer una problemàtica que, tot i no aparèixer als mitjans de comunicació, continua sent una realitat actual i dolorosa.

La guerra de Síria, així com també els conflictes que es viuen a d’altres països d’Orient i d’Àfrica, ha empès a milions de persones cap a les fronteres europees tot cercant l’empar de la legalitat internacional i dels drets humans. Tanmateix, és evident que Europa es mostra incapaç de donar compliment a la legalitat internacional i de garantir el respecte als drets fonamentals.

Per açò aquest festival vol esdevenir una eina de conscienciació i transformació ciutadana, a més de la finalitat solidària i pretén donar cabuda a diferents espectacles musicals, teatrals, de poesia. Vol ser un espai on es podran escoltar testimonis de primera mà de la ONG Proactiva Open Arms o dels propis refugiats que actualment tenen la sort d’haver pogut fugir d’un territori en guerra.

La recaptació de diners tant del festival com de la venda de ferratines, xapes i camisetes anirà al projecte d’atenció sanitària del Fons Menorquí de Cooperació a Quíos, i al projecte Un raig de vida de Càritas al Líban.

IMG-20171016-WA0000

 

Anuncios