Qui Som?

“A Menorca som refugiats” neix d’un grup de joves de la Parròquia de Sant Antoni Mª Claret de Ciutadella.

La iniciativa es dóna després de conèixer la realitat de les persones que han d’abandonar els seus països d’origen on pateixen les conseqüències de la guerra, la persecució, la pobresa i la violència, i es desplacen a la recerca d’espais de pau, seguretat i la protecció internacional.

Perquè no volem tancar els ulls i ens volem implicar en la conscienciació i transformació ciutadana es crea aquest col·lectiu que tot d’una va rebre el suport del Fons Menorquí de Cooperació i de diferents ciutadans i entitats que es van voler afegir en favor dels drets humans.

El col·lectiu es va constituir el 8 de març de 2017 en una reunió a Ciutadella on van assistir a part del Fons Menorquí de Cooperació, les entitats: Associació de Veïns Sa Colàrsega de Ciutadella, el grup FAR (Famílies d’Acollida als Refugiats de Ciutadella), Ciutadella Antiga,  i la col·laboració de l’OFIM (Servei d’Immigració i Estrangeria del Consell Insular de Menorca).

Estam oberts a l’adhesió de tota persona a títol personal o entitat que es vulgui afegir a n’ aquest projecte.

No podem quedar de braços plegats davant el drama dels refugiats i estam convençuts que els menorquins tenim molt a dir i molt a fer per garantir el respecte als drets humans. Si ens unim, si sumam, tindrem la força necessària per empènyer i contribuir a canviar les coses.

Anuncios